Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo
Instrumental dentista per a endodòncia

Ortodòncia

La correcta alineació de les dents no és només una qüestió estètica, sinó també funcional. Per això, a Clínica Dental Masferré t’oferim els tractaments d’ortodòncia més complets i avançats perquè puguis lluir el millor dels teus somriures.

Ortodòncia invisalign

És la solució invisible per alinear les dents. Es tracta d’un conjunt de fèrules o alineadors que, col·locats de manera progressiva, van movent les dents fins a la situació desitjada. Així doncs, donen com a resultat un tractament gairebé invisible, essent una solució molt estètica.

De fet, és la tècnica més estètica i avançada del moment i permet moure les dents sense necessitat de portar brackets. Ideal per a esportistes i persones que treballen de cara al públic.

Ortodòncia metàl·lica

L’ortodòncia convencional és el tipus d’ortodòncia més difós i conegut. Es col·loquen els brackets a la cara externa de la dent i es fa passar un arc pel seu interior que distribueix la força adequada, desplaça les peces dentals cap a la seva posició correcta.

El seu principal avantatge és la gran versatilitat per resoldre qualsevol tipus de maloclusió. Són fàcils de netejar, són econòmics i accessibles per a la majoria de persones, on l’exigència estètica no és gaire important.

Ortodòncia estètica

L’ortodòncia estètica és igual que la convencional, només que els materials metàl·lics són substituïts per altres de més estètics com la ceràmica o el safir. Així, ens assegurem una gran millora a l’apartat estètic.

Ortodòncia lingual

Aquesta és una modalitat de tractament, dona el mateix resultat que l’ortodòncia convencional, però els brackets en comptes d’estar cimentats a la cara externa de la dent, són col·locats a la cara lingual, resultant pràcticament indetectables per a terceres persones.

Aquesta tècnica té diverses limitacions i no es pot aplicar en tots els casos.

Ortodòncia removible

Són aparells d’acrílic que, amb uns ganxets metàl·lics, se sostenen als molars. Serveixen per corregir defectes ossis aprofitant el creixement, com el problema de paladar ogival (estret) que provoca una mossegada creuada del darrere.

S’utilitzen principalment en infants i l’adaptació al seu ús és ràpida i senzilla. És poc visible des de fora.

Moltes vegades els aparells removibles són usats com a suport a la fixa després d’un tractament amb ortodòncia fixa o brackets.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A la nostra clínica ens enorgulleix oferir serveis d’ortodòncia de qualitat per part d’un equip d’especialistes dedicats al benestar dels nostres pacients. Utilitzem tècniques avançades i enfocaments personalitzats per garantir resultats d’èxit i una experiència còmoda.

Confieu en Clínica Dental Masferré per cuidar les dents amb tractaments d’ortodòncia professional. Contacti’ns avui per a una consulta i descobreixi com podem restaurar la salut i la funcionalitat del seu somriure!

Horari Clínica Masferré
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Úrsula Gladys

Higienista

Laura Guerrero

Cirurgiana

Daniel Conejero

Higienista

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Rina Restrepo

Ortodoncista