Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo

Periodòncia

Un somriure sa i bonic descansa en una geniva sanejada. Les malalties que afecten la geniva i l’os que envolta la dent posen en perill la resistència d’aquestes, comportant en primer lloc sagnat i recessions gingivals que, si no es tracta a temps, pot provocar mobilitat dental fins a la pèrdua de la dent.

A Clínica Dental Masferré, reconeixem que la salut bucal va més enllà de les dents visibles. Els nostres serveis especialitzats en periodòncia estan dissenyats per abordar i preservar la salut de les genives, oferint beneficis significatius per al benestar oral integral.

Importància de la periodòncia:

Les malalties periodontals, com ara la gingivitis i la periodontitis, poden tenir conseqüències greus si no es tracten a temps. La periodòncia s’enfoca a prevenir, diagnosticar i tractar aquestes afeccions, salvaguardant l’estructura de suport de les dents i promovent una salut bucal òptima.

Beneficis dels nostres serveis periodontals:

Prevenció de problemes futurs: La periodòncia no només tracta malalties existents, sinó que també se centra a prevenir futures complicacions. El nostre equip treballa per mantenir les genives fortes i saludables, evitant la pèrdua dental i altres problemes relacionats.

Millora de l’estètica dental: La salut de les genives és fonamental per a un somriure bonic. La periodòncia ajuda a mantenir unes genives estèticament agradables, contribuint a una aparença facial equilibrada i atractiva.

Benestar general: La salut bucal està vinculada al benestar general. En tractar i prevenir malalties periodontals, contribuïm no només al somriure, sinó també a la salut global.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A la nostra clínica, ens enorgulleix oferir serveis periodontals de qualitat a carrec d’un equip d’especialistes compromesos amb la salut bucal. Utilitzem enfocaments avançats i tecnologia d’avantguarda per garantir resultats efectius i còmodes pels nostres pacients.

Confieu en Clínica Dental Masferré per cuidar les seves genives i aconseguir un somriure saludable i radiant. Contacti’ns avui per a una consulta i descobreixi com podem millorar la seva salut periodontal!

Horari Clínica Masferré
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Úrsula Gladys

Higienista

Laura Guerrero

Cirurgiana

Rina Restrepo

Ortodoncista

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Daniel Conejero

Higienista