Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo

Estètica dental

Estètica dental

Unes dents boniques i sanes fan realçar la nostra autoestima i sentir-nos millor amb el nostre somriure. Per aconseguir-ho disposem d’aquestes tècniques:

  • Blanquejament dental
  • Carilles de composite
  • Carilles de ceràmica
  • Corones (fundes) de metall-ceràmica o totalment ceràmiques

Blanquejament dental

És un tractament en el qual s’utilitza com a principi actiu el peròxid d’hidrogen, potenciant-ne el gran efecte blanquejant mitjançant una llum ultraviolada d’alta intensitat. Segons la coloració natural de cada persona i el gruix de l’esmalt, el blanquejament dental serà més o menys eficaç, obtenint millors resultats en dents amb tonalitats groguenques que en dents amb tonalitats grisenques. Per això, es recomana una exploració prèvia en què es valoraran les possibilitats del tractament. Es realitzarà una exploració detallada i es resoldrà qualsevol mena de dubte que pugui sorgir sobre això.

Carilles de composite

Consisteixen a reconstruir el somriure sobre les mateixes dents, usant composites d’última generació amb propietats similars a les de l’esmalt de la dent.
Les restauracions es fan en una sola sessió per arcada.

És la millor opció per a la gent jove. Per la baixa agressivitat i l’alt grau de reversibilitat, conserven al màxim l’estructura dentària sana i possibiliten qualsevol alternativa futura.

Carilles de ceràmica

Són làmines de ceràmiques que imiten l’aspecte de la dent i s’adhereixen a la cara externa. Són les restauracions més estètiques. La ceràmica mai no canvia de color. L’aspecte de la dent romandrà igual que el primer dia. Per la seva estabilitat al color, són recomanables en pacients que presenten una química bucal especialment agressiva, capaç de degradar els composites en poc temps.

Corones (fundes) de ceràmica

Són estructures (fundes) que recobreixen totalment la dent. Es col·loquen com a protecció sobre dents molt desgastades o debilitades, endodonciades, reconstruïdes o fracturades. Actualment, es poden fer totalment ceràmiques o amb un nucli de zirconi, sense còfia interna de metall fosc, que les fa més estètiques. Són les restauracions més sòlides i s’utilitzen des de fa més de 30 anys. Permeten modificar la forma i col·locació de les dents (anivellar-les, alinear-les, corregir rotacions…). La qualitat estètica, igual que amb les carilles de ceràmica, és molt elevada. Mai no canvien de color.

Horari Clínica Masferré
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Laura Guerrero

Cirurgiana

Daniel Conejero

Higienista

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Úrsula Gladys

Higienista

Rina Restrepo

Ortodoncista