Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo

Odontologia Conservadora

Odontologia Conservadora

L’odontologia conservadora s’utilitza per restaurar les zones dentals afectades per càries, fractures o desgast, netejant i segellant la zona tractada amb una obturació de composite, tenint com a finalitat reconstruir i reparar les dents naturals danyades, respectant-les i deixant l’extracció com a darrera solució.

A Clínica Dental Masferré entenem que conservar la salut dental és essencial per a un somriure durador i radiant. Els nostres serveis d’odontologia conservadora se centren a preservar l’estructura natural de les dents, oferint una sèrie de beneficis significatius per a la salut bucal dels nostres pacients.

Importància de l’Odontologia Conservadora:

L’odontologia conservadora es basa en la filosofia de conservar tant com sigui possible l’estructura dental original. Això implica abordar problemes dentals en les etapes inicials, abans que es tornin més greus, cosa que pot evitar tractaments més invasius en el futur.

Beneficis dels nostres serveis d’odontologia conservadora:

Preservació de l´Esmalt Dental: Els nostres professionals s´esforcen per conservar la capa protectora de l´esmalt dental. Tractem les càries en les primeres fases, evitant la pèrdua excessiva de teixit dental i mantenint la integritat de les seves dents.

Tractament Personalitzat: Cada pacient és únic i el nostre enfocament d’odontologia conservadora s’adapta a les necessitats individuals. Personalitzem els tractaments per garantir solucions efectives i còmodes per a cada situació dental.

Prevenció de Problemes Futurs: En abordar problemes dentals de manera primerenca, ajudem a prevenir complicacions més severes en el futur. L’odontologia conservadora és clau per mantenir un somriure saludable i evitar tractaments més extensos.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A la nostra clínica, ens enorgulleix oferir serveis d’odontologia conservadora recolzats per un equip de professionals compromesos amb la salut i la comoditat dels nostres pacients. Utilitzem tecnologia avançada i enfocaments personalitzats per garantir resultats òptims.

Confieu en Clínica Dental Masferré per tenir cura de la vostra salut dental amb un enfocament conservador i preventiu. Contacti’ns avui per a una consulta i descobreixi com pot mantenir el seu somriure sa i bonic!

Horari Clínica
Lunes
16 a 21h.
Martes
16 a 21h.
Miércoles
De 10 a 13 y 16 a 21h.
Jueves
16 a 21h.
Viernes
De 10 a 13 y 16 a 21h.
Sabado y Domingo
Cerrado

El nostre Equip

Úrsula Gladys

Higienista

Rina Restrepo

Ortodoncista

Laura Guerrero

Cirurgiana

Daniel Conejero

Higienista

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora