Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo

Implantologia i cirurgia oral

Servei d’Implantologia i cirurgia oral

A Clínica Dental Masferré entenem que un somriure complet és essencial per al seu benestar i confiança. Els nostres serveis d’implantologia i de cirurgia oral ofereixen solucions avançades i personalitzades per restaurar la funció dental i recuperar l’estètica facial.

Importància de la implantologia dental:

La pèrdua dental pot afectar la qualitat de vida de manera significativa. Els implants dentals són una solució duradora i efectiva per reemplaçar dents absents, proporcionant estabilitat i funcionalitat. A més, preserven la salut òssia i promouen una aparença natural.

Beneficis dels nostres serveis de cirurgia oral:

El nostre equip de cirurgians orals, altament capacitats, aborda una varietat de procediments: des d’extraccions complexes fins a correccions de maloclusió. La cirurgia oral és crucial per mantenir la salut bucal integral i abordar problemes que podrien afectar la funció masticatòria i l’estètica facial.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A la nostra clínica, ens enorgulleix oferir tractaments d’avantguarda per part d’un equip professional compromès amb l’excel·lència i cura del pacient. Utilitzem tecnologia punta i enfocaments personalitzats per garantir resultats òptims i una experiència còmoda per als nostres pacients.

Recupereu el somriure i milloreu la qualitat de vida amb els serveis d’implantologia i cirurgia oral de Clínica Dental Masferré. Contacti’ns avui per a una consulta i descobreixi com podem transformar la vostra salut dental!

Horari de la Clínica
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Rina Restrepo

Ortodoncista

Úrsula Gladys

Higienista

Laura Guerrero

Cirurgiana

Daniel Conejero

Higienista