Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo

Accessibilitat

Aquesta declaració d’accessibilitat s’aplica al lloc web https://www.lclinicamasferre.es:

Política de accessibilitat

La empresa Andreu Masferré Guillén (Clínica Dental Masferré) se ha comprometido a hacer accesible su sitio web de conformidad con el Real Decreto 1112/2018, de 7 de septiembre, sobre accesibilidad de los sitios web y aplicaciones para dispositivos móviles del sector público, o desarrollos financiados desde Europa.

Aquesta declaració d’accessibilitat s’aplica al lloc web https://www.clinicamasferre.es excloent-ne els continguts incrustats provinents d’altres dominis.

Situació de compliment

Aquest lloc web és parcialment conforme amb el RD 1112/2018 a causa de la manca de conformitat dels aspectes que s’indiquen a continuació.

Contingut no accessible
El contingut que es recull a continuació no és accessible pels motius següents:

  • Manca de conformitat: Poden existir algunes imatges l’alternativa de les quals no estigui implementada o no sigui correcta – – Requisit 9.1.1.1 Contingut no textual UNE-EN 301549:2022 En els formularis, hi pot haver camps que no s’hagin facilitat l’emplenament a través de sistemes automàtics – Requisit 9.1 .3.5 Identificar el propòsit de l’entrada UNE-EN 301549:2022 Podrien haver-hi errors puntuals d’edició en alguna pàgina web. Càrrega desproporcionada: No és aplicable. El contingut no entra dins làmbit de la legislació aplicable.

Observacions i dades de contacte
Podeu realitzar comunicacions sobre requisits d’accessibilitat [article 10.2.a) del RD 1112/2018 com, per exemple:

  • Informar sobre qualsevol possible incompliment per part daquest lloc web. Transmetre altres dificultats d’accés al contingut. Formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a l’accessibilitat del lloc web a través del següent formulari de contacte o trucant al telèfon (+34) 936 622 597 de 10 a 13 hores, dimecres i divendres .

Podeu presentar:
Una queixa relativa al compliment dels requisits del RD 1112/2018 Una sol·licitud dinformació accessible relativa a: Continguts que estan exclosos de làmbit daplicació del RD 1112/2018 segons el que estableix larticle 3, apartat 4. Continguts que estan exempts del compliment dels requisits daccessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada. A la sol·licitud d’informació accessible, cal concretar, amb tota claredat, els fets, les raons i la petició que permetin constatar que es tracta d’una sol·licitud raonable i legítima.

CONTINGUT OPCIONAL
Aquest web està dissenyat per poder canviar la mida del text i el color, així com el fons de la pàgina mitjançant les opcions de configuració estàndard dels navegadors.

Si voleu canviar la mida de lletra del text als principals navegadors gràfics utilitzeu els menús següents:

Internet Explorer, Mozilla i Firefox: Veure > tamany del text
Opera: Veure > Zoom
Safari: Veure > Fer el text més gran
Chrome: Controla la pàgina actual > Tamany del text
Per modificar la mida de tota la pàgina:
Ctrl + + per augmentar-ho
Ctrl + – per disminuir-ho
Ctrl + 0 restaura la mida original del text