Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo
Servei Pròtesi dental

Pròtesi dental

A causa de la manca de peces dentals, la funcionalitat i qualitat de la boca minven induint a l’excessiu desgast de peces restants. És necessari suplir aquesta carència amb pròtesis que realitzarem a mida per a cada persona.

Perdre dents que no es veuen, i que al principi no impedeixen la masticació serà l’inici d’una desorganització progressiva de tota la dentadura, que a curt termini no crearà cap problema funcional, però que amb els anys conduirà a l’aparició de càries, periodontitis i moviment dental.

Avui dia, la reposició de les dents perdudes es pot dur a terme per tres sistemes:

  1. Mitjançant dentadures de treure i posar: pròtesi removible.
  2. Mitjançant dents fixes amb fundes o implants: pròtesi fixa
  3. Pròtesi mixta: és una combinació de totes dues.

El nostre equip d’especialistes en pròtesis dental fa servir una varietat de tècniques per adaptar-se a les necessitats individuals de cada pacient. Des de pròtesis removibles fins a ponts fixos i implants dentals, oferim opcions versàtils que aborden diferents situacions i preferències.

Beneficis de les nostres tècniques avançades:

Restauració de l’estètica: Les pròtesis dentals no només recuperen la funcionalitat, sinó que també milloren l’estètica facial. Aconseguim una aparença natural i harmoniosa, tornant-li un somriure radiant.

Millora de la funcionalitat: Sigui per mastegar, parlar o somriure, les nostres pròtesis estan dissenyades per oferir una funcionalitat òptima. Us tornem la capacitat de gaudir dels vostres àpats favorits i expressar-vos amb confiança.

Solucions personalitzades: Cada pacient és únic i les nostres tècniques de pròtesi dental s’adapten a les necessitats específiques de cada cas. Treballem de prop amb vostè per crear solucions personalitzades que s’integrin perfectament amb la seva anatomia oral.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A la nostra clínica, ens enorgulleix oferir serveis de pròtesis dental a càrrec d’un equip d’especialistes altament capacitats. Utilitzem materials de qualitat i tecnologia d’avantguarda per garantir pròtesis duradores i còmodes.

Confieu en Clínica Dental Masferré per tornar-li el somriure i millorar la qualitat de vida amb les nostres tècniques avançades de pròtesi dental. Contacti’ns avui per a una consulta i descobreixi com podem personalitzar una solució per a vostè!

Horari Clínica Masferré
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Daniel Conejero

Higienista

Úrsula Gladys

Higienista

Rina Restrepo

Ortodoncista

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Laura Guerrero

Cirurgiana