Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo
Instrumental dentista per a endodòncia

Endodòncia

A Clínica Dental Masferré reconeixem la vital importància de l’endodòncia per preservar la salut dental i restaurar la funcionalitat de les dents afectades. Els nostres serveis especialitzats en endodòncia ofereixen una solució efectiva i duradora per a aquells que enfronten problemes a la polpa dental.

Importància de l’endodòncia:

L’endodòncia, comunament coneguda com a tractament de conducte, s’enfoca a l’interior de la dent, abordant problemes a la polpa dental. Aquest procediment és crucial per salvar dents afectades per càries profundes, infeccions o lesions, evitant la pèrdua dental i reduint el risc de complicacions més grans.

Beneficis dels nostres serveis d’endodòncia:

Preservació de la dent: L’endodòncia permet conservar la dent original en eliminar la polpa danyada i segellar el conducte radicular. Això evita la necessitat d’extracció i manté l’estructura dental, contribuint a un somriure complet i funcional.

Alleugeriment del dolor: Els pacients que experimenten dolor dental a causa d’infeccions o inflamacions a la polpa poden trobar alleugeriment a través de l’endodòncia. El tractament elimina la font del dolor i restaura la comoditat bucal.

Prevenció d’infeccions greus: En abordar a temps problemes a la polpa dental, evitem que les infeccions es propaguin a altres àrees de la boca, reduint així el risc de complicacions més serioses i promovent la salut bucal a llarg termini.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A la nostra clínica ens enorgulleix oferir serveis d’endodòncia de qualitat a càrrec d’un equip d’especialistes dedicats al benestar dels nostres pacients. Utilitzem tècniques avançades i enfocaments personalitzats per garantir resultats d’èxit i una experiència còmoda.

Confieu en Clínica Dental Masferré per cuidar les dents amb tractaments d’endodòncia professional. Contacti’ns avui per a una consulta i descobreixi com podem restaurar la salut i la funcionalitat del seu somriure!

Horari Clínica Masferré
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 i de 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Laura Guerrero

Cirurgiana

Úrsula Gladys

Higienista

Daniel Conejero

Higienista

Rina Restrepo

Ortodoncista