Lunes, Martes y Jueves: de 16 a 21h.
Miércoles y Viernes: de 10 a 13 y de 16 a 21h.

Clinica Dental Masferré Logo
Servei d'odontologia infantil Clínica Masferré a Gavà

Odontopediatria

L’odontopediatria s’ocupa de la salut oral de nens i adolescents. El seu objectiu és prevenir i tractar tots els problemes dentals, tant en dents temporals com a joves permanents.

És convenient anar al dentista des de petits per ajudar els nens a habituar-se a un medi desconegut. Així perden la por al dentista i aprenen que és important cuidar la boca i les dents, millorant així els seus hàbits higiènics i alimentaris.

També cal detectar els mals hàbits, com el de mantenir el xumet o succionar el dit després dels 2 anys, així com solucionar problemes força habituals a edats primerenques com traumatismes, càries, malformacions, problemes d’erupcions o de malposicions de les dents, hàbits de dieta i higiene, així com problemes dels teixits tous o de larticulació.

Importància de l’Odontopediatria:

L’odontopediatria és una especialitat fonamental en l’atenció dental, especialment en clíniques com Masferré, on es prioritza el benestar i la salut bucal dels més petits. Aquesta branca de l’odontologia se centra en la cura dental dels nens des de la infantesa fins a l’adolescència, assegurant que creixin amb una dentició sana i hàbits d’higiene bucal adequats.

La importància de l’odontopediatria rau en diversos aspectes crucials. En primer lloc, promou la prevenció, ensenyant als nens la importància de raspallar-se les dents, fer servir fil dental i portar una dieta saludable per prevenir la càries i altres malalties bucodentals.

A més, l’odontopediatria s’enfoca en la detecció primerenca i el tractament de problemes dentals comuns a la infància, com la maloclusió, la fluorosi o la pèrdua prematura de dents de llet. Abordar aquests problemes a temps no sols evita complicacions futures, sinó que també ajuda a garantir un desenvolupament dental adequat.

Per què escollir Clínica Dental Masferré?

A Clínica Masferré, els odontopediatres no només estan altament capacitats en tècniques específiques per tractar els nens, sinó que també tenen un enfocament càlid i amigable que ajuda a generar confiança en els petits pacients, reduint l’estrès i la por associats amb les visites al dentista.

Horari Clínica Masferré
Dilluns
16 a 21h.
Dimarts
16 a 21h.
Dimecres
De 10 a 13 y 16 a 21h.
Dijous
16 a 21h.
Divendres
De 10 a 13 y 16 a 21h.
Cap de Setmana
Tancat

El nostre Equip

Andreu Masferré, Dentista

Andreu Masferré

Odontologia restauradora i conservadora

Rina Restrepo

Ortodoncista

Úrsula Gladys

Higienista

Laura Guerrero

Cirurgiana

Daniel Conejero

Higienista